1. Home
 2. |
 3. Globalno prisustvo

Globalno prisustvo

Andersen Global je osnovan 2013. godine kao međunarodni entitet koji se bavi razvojem besprekornog modela profesionalnih usluga koji pruža najbolje usluge iz oblasti poreza i prava širom sveta.

Andersen u Srbiji je član Andersen Global®, međunarodnog udruženja koje čine poreski i pravni stručnjaci širom sveta.

 • Globalni doseg

  Andersen Global® je udruženje zakonski nezavisnih, samostalnih članskih firmi, koje obuhvataju 3,500 profesionalaca širom sveta, gotovo 500 globalnih partnera, i prisustvo u 59 lokacija širom sveta. Naš rast je posledica izvanredne usluge klijentima koju pružaju naši ljudi, najbolji profesionalci u industriji. Naš cilj nije da budemo najveća firma, već da pružimo najbolje usluge klijentima na besprekoran način širom sveta.

 • Usluge za klijente

  Naši stručnjaci dele zajedničko pozadinu i viziju i biraju se na osnovu kvaliteta, sličnosti razmišljanja i posvećenosti pružanju usluga klijentima. Izvanredna usluga klijentima je bila i nastaviće da bude naš glavni prioritet.

 • Deljene vrednosti

  Svaki od profesionalaca i članskih firmi koji su deo Andersen Global dele naše osnovne vrednosti, osiguravajući pružanje usluge najvišeg razreda na besprekoran i dosledan način širom sveta.

 • Jedna firma

  Gradimo Andersen Global da stvorimo trajno mesto - JEDNU FIRMU gde klijentima širom sveta nude najbolje, najkompletnije porezne usluge koje pruža stručno osoblje sa najvišim standardima.